VVV Nieuwkoop is tevreden met de nieuwe informatiezuil. Foto: Joke Pelser
VVV Nieuwkoop is tevreden met de nieuwe informatiezuil. Foto: Joke Pelser (Foto: Ontdek Nieuwkoop)

VVV Nieuwkoop blij met nieuwe informatiezuil

Nieuwkoop dorp is een informatiepost voor toeristen en bezoekers rijker. Sinds kort is de nieuwe conceptstore 'Bij Rijk' in de Dorpsstraat geopend. Naast de entree in de pronkt een fraaie digitale informatiezuil, een soort grote tablet. Deze is bedoeld om iedereen de weg te wijzen en te informeren over wat er in de gemeente Nieuwkoop en in het Groene Hart allemaal te doen is.

Nieuwkoop- Het VVV wilde al langer op een centrale plek in het dorpscentrum een informatiepunt. Het nieuwe Bij Rijk is een lifestyle en modewinkel met horeca. Het wil een pleisterplaats zijn voor Nieuwkoop, waar bezoekers welkom zijn en waar een openbare wc-ruimte is gerealiseerd. In overleg met het VVV is besloten dat het om die redenen een goede locatie is om een extra informatiepunt te creëren.

Anita Musch van Het VVV Nieuwkoop is enthousiast: "We zijn blij dat onze zuil hier een mooie plek heeft gekregen. Ik zie het als een welkome aanvulling op het VVV op de Noordenseweg. Daar kunnen mensen overigens nog steeds terecht voor informatie, een route, folders of het boeken van een arrangement. Bij ‘Bij Rijk’ liggen nu een paar VVV-foldertjes. Het zou zijn als dat kan worden aangevuld. De zuil is heel compleet.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden