Arjan sleept 16.180 euro in de wacht bij tv-quiz

Alphenaar Arjan (62) heeft zondag 16.180 euro gewonnen bij tv-quiz ‘Postcode Loterij Eén tegen 50'. Postcode Loterij Eén tegen 100' viert het 20ste seizoen in aangepaste vorm vanwege corona.

Amsterdam/Alphen aan den Rijn – Zondagavond was bij RTL 4 te zien hoe Arjan het naast presentatrice Caroline Tensen opnam tegen zijn laatste twee tegenkandidaten. Arjan wist de laatste kandidaat weg te spelen nadat hij zijn laatste escape inzette. Zo ging hij met een bedrag van 16.180 euro naar huis.

Arjan is blij verrast: "Wát was het leuk en spannend om mee te doen! Het was echt een heel mooie ervaring. Eind december werd de laatste aflevering van het vorige seizoen uitgezonden, waarin ik met twee tegenspelers eindigde. We zouden in april weer beginnen, maar vanwege de situatie rondom Corona moesten de opnames worden uitgesteld. Iedereen is heel creatief geweest om ‘Eén tegen 50' mogelijk te maken! Het was natuurlijk jammer dat ik bij mijn laatste vraag een escape had ingezet, anders had ik een nog veel hoger bedrag kunnen winnen. Maar ik ben natuurlijk ook blij met dit bedrag. We gaan lekker op vakantie en ik ga de kinderen blij maken!"

In 'Postcode Loterij Eén Tegen 50' neemt één kandidaat het op tegen 50 tegenspelers, in plaats van 100.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden