Perry Kasbergen houdt weer feestjes met zijn bedrijf Party Reegelaar. Foto: YOUDID.nl.
Perry Kasbergen houdt weer feestjes met zijn bedrijf Party Reegelaar. Foto: YOUDID.nl. (Foto: YOUDID.nl)

Eerste feestjes van Party Regelaar een feit

Een aantal maanden geleden vertelde Perry Kasbergen van de Party Regelaar zijn verhaal in de rubriek 'Ondernemer in beeld'. Het bedrijf, gevestigd in Ter Aar, organiseert evenementen zoals feesten en recepties in brede zin. Het bedrijf zorgt voor de catering en partymaterialen die bij een evenement nodig zijn en levert maatwerk voor de klant.

Judith Demoed

Alphen aan den Rijn - Van de één op de andere dag stond alles stil en was alles geannuleerd. Het is dan maar afwachten wanneer er weer groen licht is en dan natuurlijk ook wanneer de mensen weer ‘feestjes’ gaan plannen. Het was ook een periode om te klussen en opruimen. Tegelijkertijd ging Perry tijdelijk aan de slag als pakketbezorger en zijn compagnon Ben als vrachtwagenchauffeur.

Voor Ben was dit het moment om te zeggen dat hij uit de zaak wilde stappen. Een beslissing die je natuurlijk niet uit het niets maakt, weloverwogen en in een goede sfeer hebben zij hun compagnon-relatie afgesloten. Met veel energie gaat Perry verder; het mag weer, het kan en ze doen het weer.

De Party Regelaar heeft alweer de eerste feestjes verzorgd en er staan er veel op het programma.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden