Pieter en Saskia Heemskerk. Foto: YOUDID.nl
Pieter en Saskia Heemskerk. Foto: YOUDID.nl (Foto: YOUDID.nl)

Ondernemer in beeld: Saskia en Pieter Heemskerk

Dat Saskia en Pieter Heemskerk na de vele wereldreizen die zij hebben gemaakt, graag ook gasten in het Groene Hart willen ontvangen, verbaast niemand. Nu precies een jaar geleden werden de twee luxe, duurzame lodges en knusse studio opgeleverd.

Door Judith Demoed

Hazerswoude-Rijndijk - ‘Het blijft toch bijzonder dat je in een oase van rust, midden in de natuur kunt genieten en je daarnaast ook zo centraal in de randstad verblijft. Vanuit Hazerswoude-Rijndijk bezoek je makkelijk veel bezienswaardigheden van Nederland.’ vertelt Saskia.

De meeste gasten komen vanuit de buurlanden, maar vanuit de gehele wereld weten ze lodgesneartherhine.com voor recreatie of zakelijk gebruik te vinden. ‘Dit jaar verwachten we minder buitenlandse gasten,’ zegt Saskia, ‘maar juist ook voor de Nederlanders is dit een schitterende plek om te verblijven. Je waant je even in een heel andere omgeving.’

Voor de accommodatie staan ze verdekt opgesteld, maar vanaf de N11 kun je de hele rij zonnepanelen zien staan. Deze zorgen voor de energie in de lodges en de warmwaterpomp maakt het helemaal ‘eco-friendly’. Kortom, bij de bouw is echt aan alles tot in detail gedacht.

Het verblijf verloopt helemaal contactloos zoals ze dat noemen, passend bij deze tijd. Oftewel de gasten worden warm ontvangen bij Lodges near the Rhine, de sleutel zit in de deur; klaar voor het maken van mooie nieuwe herinneringen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden