Foto:

Kleine Hondjes Club - de uitlaatservice exclusief voor kleine honden in Alphen aan den Rijn

Shih Tzu’s, Jack Russels en andere kleine honden uit Alphen aan den Rijn opgelet! Er is plek voor jou in de Kleine Hondjes Club – de uitlaatservice exclusief voor kleine honden op een omheind privéterrein in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn - De Kleine Hondjes Club is een dienst van uw dierenoppas; een uitlaatservice exclusief voor de kleinste honden uit Alphen aan den Rijn. Onder kleine honden wordt verstaan: honden tot 30 cm hoogte en met een maximaal gewicht van 10 kilo. De wandelingen vinden plaats op een omheind privéterrein in Alphen aan den Rijn.

Marit Maass, eigenaresse verteld: “De Kleine Hondjes Club is bij toeval ontstaan bij de hondenuitlaatservice van Uw dierenoppas. Er werden op woensdagochtend steeds vaker alleen kleine hondjes ingeroosterd en ik merkte dat de honden het erg fijn vonden om met soortgenootjes te spelen. Het risico om onder de voet gelopen te worden door (middel)grote honden was niet aanwezig, het leek wel of de honden zich daardoor vrijer voelden. Ik besloot daarom de woensdagochtend om te dopen tot Kleine Hondjes Club en op die ochtend uitsluitend kleine honden mee te nemen. Superleuk! 

De Kleine Hondjes Club bestaat momenteel uit;

Shih Tzu’s: Maxime en Isabelle,

Jack Russels: Bailey, Tess en Eddie,

Schipperke: Guus,

Teckeltjes: Pien, Soof en Gijs

In de groepen is plek voor 10 honden, dus op woensdag is er nog plek voor 1 nieuwe member. De eerstvolgende Kleine Hondjes Club opent op maandagochtend.

Teckel Max en Shih Tzu Maxime zijn de eerste members van de Kleine Hondjes Club op maandag.

Marit: “Natuurlijk geniet ik van elke groepswandeling, maar de Kleine Hondjes Club is voor mij toch wel het absolute hoogtepunt van de week! Ik ben dan ook superblij dat ik de mogelijkheid heb om een tweede Kleine Hondjes Club te openen”.

Dat Marit gepassioneerd is over haar hondjes merken haar klanten ook. Brigitte, baasje van Max, stelde onlangs: “Je maakt echt een mooie community voor de baasjes van je hondjes! Met steeds foto’s en filmpjes. Dat waarderen mensen. (Een beetje zoals ouders van kindjes op de crèche via een schriftje een update krijgen van hun lievelingen, zo was het vroeger)”.

Mocht je interesse hebben in een plekje bij de Kleine Hondjes Club, neem dan contact op met uw dierenoppas via marit@uwdierenoppas.nl of via 06-14630243 (WhatsApp heeft de voorkeur boven bellen; Marit laat zich tijdens het wandelen of autorijden liever niet afleiden).

Eerst meer informatie lezen? Dat kan, kijk dan op kleinehondjesclub.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden