Uitslag bijzondere lentecompetitie bij de Slempempers, en de zomerbridge.

De afgelopen weken heeft bridgevereniging de Slempempers de bijzondere online lentecompetitie gespeeld op Stepbridge. Het waren gezellige avonden, waarbij de deelnemers tussen de spelletjes door even konden chatten met hun bridgevrienden, onder het genot van een eigen drankje en hapje.

Men speelt speelden op dinsdag en donderdag avond en na een paar weken zijn ook de bridgevrienden uit Nieuwkoop aangeschoven. De winnaar van deze bijzondere lentecompetitie is Jan van den Bos.

Ook in de zomermaanden gaan de Slempempers door op Stepbridge. Vanaf dinsdag 2 juni spelen zij 13 dinsdagen het zomerbridge online. Inschrijven kan bij Stepbridge via de computer al vanaf maandagmiddag 14.00 uur en via de tablet vanaf dinsdagmorgen 9.00 uur.

Spoor uw bridgevrienden aan om ook eens een avondje mee te doen en ervaar hoe leuk het is om online te bridgen in uw eigen tuin of op het balkon. Ook als u geen bridgepartner heeft bent u van harte welkom, in de lobby worden de leukste bridgeparen gevormd. Na 13 weken is er een winnaar en deze krijgt een leuke prijs thuisbezorgd.

Voor meer informatie over stepbridge kunt u op de website kijken www.nbbclubsites.nl/club/9007. U mag ook een mail sturen naar bridge@ronaldvelgersdijk.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden