Logo podcast
Logo podcast (Foto: Van 0 naar 20 Podcast)

Nieuwe podcast over 20 van Alphen

ALPHEN AAN DEN RIJN - Vanaf vandaag staat de eerste aflevering van de ‘Van 0 Naar 20 Podcast’ online. In deze podcast gaan Mitchell Vreeswijk en Stefan Koren zich voorbereiden op de 20 van Alphen. Tijdens dit hardloopevenement zullen zij starten op de 20 kilometer.

Alphen aan den Rijn - Maar, zowel Stefan als Mitchell heeft geen hardloopervaring. Sterker nog, ze zijn allebei verre van sportief. De uitdaging om 20 kilometer hard te gaan lopen is daardoor extreem groot. “De laatste keer dat ik heb hardgelopen was op de middelbare school”, vertelt Stefan, co-host van de podcast. “Maar vanaf het moment dat het niet meer verplicht was, ben ik gestopt met elke vorm van sport.”

Met z’n tweeën zoeken ze uit waar ze allemaal rekening mee moeten houden. Ze spreken met verschillende experts uit de hardloopwereld over materiaal, voeding en trainingsschema’s. Maar uiteraard zullen ze ook moeten gaan trainen, zodat zij over 10 maanden die 20 kilometer tot een succesvol einde kunnen brengen.

Je kunt de eerste aflevering luisteren via https://van0naar20.wixsite.com/podcast, via de podcastpagina https://anchor.fm/van-0-naar-20 of via Spotify en Google Podcast.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden