Foto: Myriam Borghuis

Ook de VVV op de Alphense Brug gaat van het slot…

…en wel op donderdag, vrijdag en zaterdag. Men houdt rekening met de maatregelen die genomen zijn rondom de uitbraak van het Coronavirus en we brengen de adviezen van het RIVM in praktijk. Zo zijn de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen om uw gezondheid en die van de VVV-vrijwilligers veilig te stellen.

Alphen aan den Rijn - Daarbij is het Brugwachtershuisje een kleine ruimte en met één klant binnen is het maximumaantal bereikt. Daar wordt u wél begroet door een enthousiaste medewerker die niets liever doet dan u leuke tips geven voor verrassende activiteiten in het mooie Groene Hart.

Er liggen diverse folders over allerlei mogelijkheden voor u klaar. Fiets- en wandelroutes in de directe omgeving van Alphen aan den Rijn zijn tegen een kleine vergoeding te verkrijgen. Wilt u iets verder weg dan zijn een fiets- en/of wandelkaart met daarop knooppunten om uw route te bepalen een handige leidraad. Ook voor kleine Alphense gadgets en de bekende VVV-card kunt u hier terecht.

Op donderdag 4 juni gaat de deur weer open en zal de VVV-vlag aan de buitengevel van Brugwachtershuisje wapperen. Voorlopig zijn dit de openingstijden van de VVV op de Alphense Brug: donderdag 13.00u.-16.00u, vrijdag en zaterdag van 10.00u.-13.00u.

De medewerkers van onze VVV hopen u snel te kunnen begroeten in het Brugwachtershuisje!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden