Online sessie werkloos en sociale voorzieningen

De overheid verwacht een snel oplopende werkloosheid. Daarom organiseert WerkVindenAlphen in samenwerking met het FNV een informatiesessie (online) op woensdag 3 juni, waarbij wordt uitgelegd met welke regelingen (sociale voorzieningen) je te maken krijgt als je werkloos bent of werkloos wordt.

Regio - Je hebt wellicht al veel informatie van diverse instanties gekregen of gelezen, maar dat is toch best veel om allemaal makkelijk te ontrafelen. Naast de WW en andere voorzieningen, wordt in deze sessie ingegaan op diverse details zoals rechten en plichten, welke inkomsten wel/niet worden gekort, met welk instanties je te maken krijgt en waar je op moet letten.

De WerkVinden informatiesessie wordt online gegeven door Theo Gennes van het FNV en vindt plaats op woensdag 3 juni van 10:00 tot 12:00 uur. Deze informatiesessie is via de computer, mobiel of tablet te volgen en is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is altijd welkom. Meer informatie en opgeven via www.werkvindenalphen.nl.

Stichting WerkVinden is een neutrale vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden in de regio belangeloos helpt bij het vinden van werk. Voor meer informatie over het volledig programma, zie hun website www.werkvindenalphen.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden