Etalage Wereldwinkel
Etalage Wereldwinkel (Foto: Lia Butter)

Wereldwinkel Alphen aan den Rijn gaat weer open.

Als gevolg van de uitbraak van het coronavirus was Wereldwinkel Alphen aan den Rijn genoodzaakt haar deuren te sluiten. De gezondheid van klanten en (vrijwillige) medewerkers vereiste dit.

Alphen aan den Rijn - Inmiddels is het bijna elf weken verder. De landelijke maatregelen zijn versoepeld en als gevolg daarvan kan Wereldwinkel Alphen aan den Rijn aan een herstart beginnen.

De eerste openingsdag is zaterdag 30 mei aanstaande. Vooralsnog werkt de Wereldwinkel met beperkte openingstijden en wel:

Maandag: van 13:30 uur tot 16:00 uur

Dinsdag t/m zaterdag: van 11:00 uur tot 16:00 uur.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met de eisen van het RIVM. Dit betekent onder andere dat er maximaal twee klanten tegelijkertijd in de winkel mogen. Klanten wordt gevraagd hun handen met de beschikbare desinfecterende gel te reinigen en anderhalve meter afstand te houden.

Bestuur en medewerkers van Wereldwinkel Alphen aan den Rijn zijn blij om door te kunnen gaan met het verkopen van prachtige producten uit de derdewereldlanden. Het is hard nodig want deze landen zijn zwaar getroffen door de coronacrisis, die in veel gevallen bovenop een reeds bestaande crisis is gekomen.

Wereldwinkel, voor een beter leven daar én hier.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden