Sandra Daalhof. Foto: YOUDID.nl
Sandra Daalhof. Foto: YOUDID.nl (Foto: YOUDID.nl)

Ondernemer in beeld: Sandra Daalhof

Ondernemers hebben het zwaar tijdens de coronacrisis. Daarom zet Alphens Nieuwsblad elke week een ondernemer in het zonnetje.

Door Judith Demoed

Alphen aan den Rijn - Wanneer Sandra vertelt dat er tot nu toe niet veel veranderd is binnen haar werk, is dat goed en eigenlijk het belangrijkste nieuws. In een klein kantoor in Alphen aan den Rijn runnen beschermingsbewindvoerder Bernadette Larsen en Sandra Daalhof Opgeruimd is Netjes. Zij beheren de financiën van mensen die schulden hebben, maar ook van mensen die (tijdelijk) niet in staat zijn om dit zelf te doen. In totaal werken ze met z’n vieren en hebben ze zo’n 250 dossiers. “De kracht van het kantoor ”: zegt Sandra, “is dat we allemaal alle klantendossiers behandelen en … ja we zijn streng, maar rechtvaardig”.

Hoewel er geen zittingen zijn bij het kantongerecht, worden er nog wel uitspraken gedaan. En ondanks dat er geen intakes gedaan kunnen worden in bijvoorbeeld verzorgingshuizen, zorgen zij dat ze op een online manier wel aan de slag kunnen gaan met een nieuwe aanvraag. En gelukkig zijn alle gemeentes, banken en verzekeraars goed bereikbaar. Kortom wat gedaan moet worden, kan gedaan worden. Al duurt alles wel wat langer dan normaal. Het wegvallen van de voedselbank maakte het even spannend, maar ook daar zijn oplossingen gevonden voor de mensen die dat nodig hebben.

Voor nu is alles goed geregeld en blijft Opgeruimd Is Netjes dankzij een aangepast werkrooster goed bereikbaar voor degene die hen nodig hebben.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden