Foto:

Alzheimer Café's tot begin september geannuleerd

Gezien de verscherping van de maatregelen van de Regering ter voorkoming van verspreiding van het Coronavirus en de kwetsbaarheid van onze doelgroep, heeft het bestuur van de afdeling Zuid-Holland Noord besloten alle Alzheimer Café bijeenkomsten tot 1 september 2020 te annuleren.

Alphen aan den Rijn e.o. - De organisatie hoopt in het nieuwe seizoen de deuren van hun Cafés weer te kunnen openen en alle bezoekers weer een warm welkom te kunnen heten. Voor vragen van algemene aard verwijzen we u graag naar Alzheimer Nederland, www.alzheimer-nederland.nl of de Alzheimertelefoon: 0800-5088.

Voor vragen voor de Cafés in de regio Zuid-Holland Noord kunt u desgewenst een mail sturen naar het secretariaat van de Afdeling: zhollandnoord@alzheimer-nederland.nl. Uw mail zal worden doorgestuurd naar het betreffende Alzheimer Café.

Deze maatregel treft de onderstaande Alzheimer Cafés: Café Alphen a.d. Rijn, Café Bollenstreek/Hillegom, Café Kaag & Braassem en Nieuwkoop, Café Katwijk, Café Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest, Café Teylingen/Noordwijkerhout en Café Voorschoten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden