Actie voor lokale ondernemers: Koop om de hoek

ALPHEN AAN DEN RIJN/ZOETERMEER - De coronacrisis treft ons allemaal. Vooral de lokale ondernemers hebben het zwaar. Restaurants moesten hun deuren sluiten en winkeliers zien hun omzet dalen. Multicopy The Communication Company steekt lokale ondernemers in Alphen aan den Rijn, Zoetermeer en Bodegraven daarom een helpende hand toe met de campagne ‘Koop om de hoek’.

Brigitte van Etten, ondernemer van Multicopy The Communication Company | Alphen aan den Rijn en Zoetermeer: “Heel veel MKB bedrijven worden op dit moment hard getroffen. En dat terwijl zij ontzettend belangrijk zijn voor onze economie. Als nationale banenmotor zorgen zij samen voor maar liefst 70% van de werkgelegenheid. Zij hebben de steun van iedereen hard nodig. Daarom voeren wij voor alle lokale ondernemers actie met onze campagne ‘Koop om de hoek’.”

Koop om de hoek

“Met ‘Koop om de hoek’ roepen we iedereen op om lokale ondernemers te ondersteunen”, vervolgt Brigitte van Etten. “We hopen dat zij hierdoor hun geld niet besteden aan de grote (internationale) webshops, maar hun aankopen doen bij de bakker, slager of kledingwinkel in de buurt. Zo kan iedereen zijn of haar steentje bijdragen om lokale ondernemers overeind te houden in deze moeilijke tijd.”

Gratis actiemateriaal

Brigitte van Etten: “Om deze campagne kracht bij te zetten, verstrekken wij alle ondernemers gratis communicatiematerialen. Denk aan gratis posters, raamstickers en flyers waarmee zij iedereen dus kunnen oproepen om vooral bij lokale ondernemers te kopen. De posters en social media afbeeldingen kunnen ze ook met hun eigen foto bestellen. Daarmee wordt de communicatie nog krachtiger en effectiever want dan wordt het gezicht van de mensen achter deze bedrijven heel zichtbaar. Mensen van vlees en bloed die hard hebben gewerkt om hun bedrijf op te bouwen en knokken voor hun toekomst.”

Missie

Dat Multicopy The Communication Company deze actie nu voert, past helemaal bij de strategie die zij een paar jaar geleden hebben ingezet. “We willen ondernemingen in het MKB de grootsheid te geven die ze verdienen met effectieve communicatiemiddelen. Niet alleen in goede tijden, maar ook nu in deze spannende en onvoorspelbare tijd.”

Bestelsite

De materialen kunnen kosteloos besteld worden via een speciale bestelsite: www.multicopy.nl/koopomdehoek.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden