Foto:

Hoogvliet supermarkt verrast hulpverleners

Alphen aan den Rijn - Op vrijdag 10 april 2020 deelde Hoogvliet supermarkt ruim 400 pakketten met paasboodschappen uit aan zorgmedewerkers in de Alrijne Ziekenhuizen in Leiderdorp en Alphen aan den Rijn. Pasen staat in het teken van familie, vrienden, lente, hoop en lekker eten. Voor iedereen is dat dit jaar anders, maar van de zorgverleners wordt in deze periode extra veel gevergd. Daarom zet Hoogvliet juist hen graag in het zonnetje.

Hoogvliet voelt zich zeer verbonden met Alphen aan den Rijn. Daarom verraste Hoogvliet de zorgmedewerkers van de Alrijne ziekenhuizen met een prachtig paaspakket. In goed overleg met het Alrijne Ziekenhuis zijn de pakketten verdeeld op de locaties in Alphen a/d Rijn en Leiderdorp.

Ook voor andere vitale beroepsgroepen is Pasen dit jaar anders dan anders. Daarom bracht Hoogvliet eerder deze week pakketten naar diverse Alphense hulpdiensten, zoals politie en brandweer, boa’s en huisartsen. Ten slotte zijn bewoners en medewerkers van de verpleeghuis Oudshoorn in Alphen aan den Rijn op vrijdagochtend verrast met pakketten voor een heerlijke paasbrunch.

Woordvoerder Denise Smit: "We zijn overweldigd door de reacties op het uitdelen van de pakketten. Het was hartverwarmend. Hier en daar klonk zelfs applaus voor ons, maar het echte applaus is natuurlijk voor de hulp- en zorgverleners bestemd. Wij hopen hen met dit paaspakket een hart onder de riem te hebben gestoken, want ze hebben het dubbel en dwars verdiend."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden