Vomar en AZ bezorgen gratis paaspakketten bij oudere AZ-fans

AZ en strategisch partner Vomar Voordeelmarkt hebben in aanloop naar de Paasdagen de handen ineengeslagen om ouderen te ondersteunen tijdens de coronacrisis. De ruim zevenhonderd AZ-seizoenkaarthouders van zeventig jaar en ouder kregen dinsdag 7 april een speciaal samengesteld paaspakket gratis thuisbezorgd. 

Landelijk - Het pakket is gevuld met allerlei lekkere dingen waarmee men de Paasdagen thuis gezellig kan maken zoals een paasstol, chocolade, koekjes en vers sap. Medewerkers van AZ en Vomar kwamen de paaspakketten persoonlijk bij de seizoenkaarthouders langsbrengen. Verschillende seizoenkaarthouders kregen een éxtra verrassing omdat hun pakket werd bezorgd door niemand minder dan Teun Koopmeiners, Ron Vlaar, Marco Bizot, Dani de Wit of Ferdy Druijf. Ook de Algemeen Directeur van AZ, Robert Eenhoorn en Aart van Haren, Algemeen Directeur van Vomar, hielpen een handje. Zij reden dinsdag samen door de regio om pakketten te bezorgen.

Hart onder de riem steken
“Het coronavirus houdt ons allemaal dagelijks bezig, zeker ook de ouderen in onze samenleving die in de risicogroep vallen. Deze ouderen zitten daarom nu veel alleen thuis en kunnen ook tijdens de komende Paasdagen bijvoorbeeld niet naar familie of vrienden op bezoek. Daarom wilden we samen de seizoenkaarthouders van 70 jaar en ouder een hart onder de riem steken en ze een paaspakket aanbieden waarmee ze het thuis toch een beetje gezellig kunnen maken” aldus Eenhoorn en Van Haren.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden