Foto:

Hulpvandichtbij helpt in coronacrisis

Alphen aan den Rijn - Vorige week hebben Anne (21) en Divia (23) van stichting Hulpvandichtbij een contactloos concert georganiseerd in Oudshoorn om wat vrolijkheid en positiviteit daar te brengen. Ook hebben zij al een aantal keer rozen rondgebracht naar verzorgingstehuizen en naar de medewerkers van Activite, om hen te bedanken voor alles wat zij doen in deze tijd. Daarnaast heeft Hulpvandichtbij met behulp van haar vrijwilligers ruim 300 paasstollen bij mensen langsgebracht die deze extra verdienen.

Hulpvandichtbij is een stichting opgezet door Anne den Hartog. Later is Divia Ponsioen hier ook bij betrokken geraakt. Het doel van de stichting is om in de coronacrisis hulpbehoevende te koppelen aan vrijwilligers. Dit kan gaan om vrijwillig helpen bij het boodschappen doen, de hond uitlaten of voor een wekelijks telefoontje voor een beetje sociaal contact. Hulpvandichtbij is een groot succes en er zijn veel positieve reacties!

Kortom: heeft u een hulpvraag? Dan helpt Hulpvandichtbij u met haar tachtig vrijwilligers graag. Kijk voor meer informatie op www.hulpvandichtbij.com of stuur een email naar hulpvandichtbij@gmail.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden