Open Kwekerijdag gaat niet door

Boskoop - Het evenement Open Kwekerijdag Greenport Boskoop dat gepland stond voor zaterdag 20 juni gaat dit jaar niet door. Reden hiervoor is de situatie rondom het coronavirus. 

Het is een besluit uit voorzorg. De organisatie van de Open Kwekerijdag heeft het besluit in het kader van de gezondheid genomen. De Open Kwekerijdag Greenport Boskoop zou dit jaar plaatsvinden bij diverse boomkwekerijbedrijven aan de Compierekade en Burg. Smitsweg te Hazerswoude-Dorp. De organisatie verwachtte dit jaar zeker 5.000 bezoekers.

In goed overleg met de deelnemende bedrijven is dit besluit genomen. Uitstel naar het najaar is voor de boomkwekerijsector in de regio Boskoop geen optie. Daarom is besloten om het evenement door te schuiven naar 19 juni 2021. Dan doen de bedrijven van dit jaar alsnog mee en kunnen de bezoekers genieten van hun gastvrijheid en mooie producten. Het is jammer, maar gezien de verwachte omstandigheden en de hieraan verbonden veiligheid voor bezoekers, bedrijven en medewerkers is het de enige manier om mee te helpen het coronavirus de baas te worden.


U bent welkom op zaterdag 19 juni 2021 voor het tienjarig jubileum Open Kwekerijdag Greenport Boskoop.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden