Hoe houden we het samen gezellig?

In deze rare tijd heb je als ouder veel rollen tegelijk. Je bent opvoeder, onderwijzer en misschien ook nog werknemer. Een flinke uitdaging die druk legt op het gezinsleven. Bounz helpt!

Alphen aan den Rijn - Bounz wil doorzetten! Bounz wil volhouden vanuit de principes van positief opvoeden. Daarom organiseert de organisatie we twee avonden waarin door middel van videobellen handvatten, advies en inspiratie met jullie en met elkaar worden gedeeld.

De eerste avond is op 20 april van 19.45 tot 21.30 uur. Deze avond is gericht op de principes vanuit de oplossingsgerichte therapie. Je krijgt handvatten over hoe je een gezinsgesprek kunt voeren en hoe je zelfregie en zelfstandigheid in het gezin kunt behouden en vergroten. Ook leer je gesprekstechnieken voor een familievergadering en tal van andere tips.

De tweede avond is op 6 mei van 19.45 tot 21.30 uur. Tijdens deze avond staat positief opvoeden en verbindende communicatie centraal. Tijdens de avond is er ruimte voor delen, denken, vragen en oplossingen.

Deze Bounz-avonden worden aangeboden door Groei Door Ervaring. Samen maken we een sprong vooruit! De kosten voor een avond bedraagt 5 euro. Meld je aan via bounz@groeidoorervaring.nl dan ontvang je een link voor het videobellen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden