Foto:

Miss Teen Zuid-Holland

Lotte van Nederpelt zit in de finale van de Miss Teen Zuid-Holland-verkiezing.

Wie ben je?

Ik ben Lotte van Nederpelt en ik ben 16 jaar. Ik woon in Alphen aan den Rijn. Ik zit op Davinci Kagerstraat in 3 mavo. In het dagelijks leven ben ik graag met mijn vrienden en ga ik twee keer per week naar de sportschool. Ook vind ik het leuk om bezig te zijn met mijn Instagram.

Waarom doe je mee?

Ik werd via mijn Instagram gescout en gevraagd of ik het leuk zou vinden om mee te doen. Ik ben toen informatie gaan opzoeken over de missverkiezing en het leek me een erg leuke ervaring.

Hoe is jouw ervaring tot nu toe?

De dag dat ik de castings had, was ik natuurlijk super zenuwachtig. Ik stond daar maar steeds te wachten. Toen begon de voorstelronde en ik stond helemaal te trillen. Ik had uiteindelijk nooit verwacht dat ik door zou zijn naar de finale. Ik was superblij. Het is een superleuk en leerzaam traject. De meiden zijn ook allemaal stuk voor stuk superlief.

Het goede doel

Alle finalisten zamelen ook geld in voor het goede doel, de LINDA.foundation. Dat is een goed doel dat kinderen helpt in armoede. Een op de negen kinderen in Nederland leeft in armoede en het goede doel LINDA.foundation bezorgt hun jaarlijks wat onbezorgde momentjes. Een kleine donatie kan voor een ander een heel groot gebaar zijn. Je kunt via mijn Instagram (xlotte.vn) via het linkje in mijn bio wat doneren. Ik zou het heel erg waarderen. Zelf kan ik er ook de subtitel Miss Charity mee winnen.

Stemmen

Ik zou het super leuk vinden om mijn provincie Zuid-Holland te mogen vertegenwoordigen. Ik zou me hier natuurlijk ook 100% voor inzetten. Gunnen jullie me deze kans ook, dan kun je stemmen via een sms naar 3010 met de tekst ‘Poll Zuidholland Lotte’. Let op, dit kost 1,10 euro per sms. Je kunt zo vaak stemmen als je wilt. Let ook op dat je een berichtje terug krijgt, anders is je stem niet geldig.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden