ZOA helpt rampenslachtoffers

Alphen aan den Rijn - In normale omstandigheden zou deze week de huis aan huis collecte zijn voor ZOA. Die kan nu natuurlijk niet doorgaan, maar uw steun is nog steeds belangrijk! Er zijn meer dan 65 miljoen mensen op de vlucht die dringend hulp nodig hebben.

Omdat de collecte nu niet doorgaat is er een digitale manier om te doneren. De digitale collectebus (digicollect.zoa.nl/alphen-aan-den-rijn-gemeente) staat open tot 6 april, daarna zijn donaties zeer welkom op ZOA giro 550. Al 30 jaar wordt er gecollecteerd in Alphen. De laatste jaren is gemiddeld 5000 euro in Alphen opgehaald. De moeite waard! Samen zijn we er voor onze naasten in crisisgebieden, zoals Jemen, Zuid-Sudan en Syrië. Een online gift is net zo makkelijk en anoniem als in de gewone collectebus.

ZOA

ZOA is een hulporganisatie die in veel landen in Afrika en Azië werkt, daar waar slachtoffers zijn van rampen. Het mooie van ZOA is dat ze met de lokale bevolking samenwerken om zo mogelijk in hun eigen regio weer een bestaan op te bouwen. ZOA geeft noodhulp, ondersteunt en blijft zolang als het nodig is.

ZOA is een betrouwbare organisatie. Bij nood komt ZOA snel in actie. Ze ondersteunen de mensen om in hun eigen regio weer een bestaan op te bouwen.

Steun jij ook het werk onder slachtoffers van oorlogen en natuurrampen?

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden