Foto:

Vrijwilligers VPTZ Aurelia ronden introductiecursus af

Hazerswoude-Dorp - Coördinator/trainer Agaath Koers overhandigt het certificaat aan Judith Demoed, samen met de andere vrijwilligers rondde zij de introductiecursus af. Een cursus waarin de vele facetten van de zorg die vrijwilligers leveren aan bod komen. Dit geeft de vrijwilliger een extra rugzak om zorg te verlenen.

Judith startte begin van dit jaar bij Aurelia als coördinator. Haar belangrijkste taak is het onder de aandacht brengen van de mogelijkheid om in de laatste levensfase in de vertrouwde omgeving te blijven. ‘wij vervangen absoluut niet de professionele zorg, maar het kan de cliënt en de familie net die extra ondersteuning bieden dat thuisblijven mogelijk maakt.’

Aurelia biedt (ook nu) zorg in: Waddinxveen, Boskoop, Benthuizen, Hazerswoude en Koudekerk a.d. Rijn. Daarnaast zijn er korte lijntjes met de regio, zodat we elkaar altijd kunnen bijstaan en kunnen invallen voor elkaar. Met aandacht, nabijheid en ‘er zijn’ bieden de vrijwilligers van Aurelia ondersteuning in de laatste levensfase in de vertrouwde omgeving.

Wilt u meer weten, zorg aanvragen of interesse om vrijwilliger te worden? Neem dan contact met ons op: 06-51 44 57 26.

Vrijwilligers zijn er ter ondersteuning van de omgeving en vervangen niet de professionele zorg.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden