Panna Knock Out kampioensschappen
Panna Knock Out kampioensschappen (Foto: Panna Knock Out)

In huis de Panna Knock-Out Kampioenschappen

Bal hooghouden, passeerbewegingen en meedoen aan de dagelijkse challenge. Dat doen de panna-koningen en -koninginnen in Alphen aan den Rijn de komende tijd gewoon thuis.

ALPHEN AAN DEN RIJN – Omdat het nu niet verstandig is om buiten met elkaar te gaan straatvoetballen, geven verschillende bekende straatvoetballers nu gratis online lessen. Vanaf maandag 23 maart kunnen voetballers, jong en oud, dus in eigen huiskamer met nieuwe trucs aan de slag. De organisatie Sportief Besteed Groep gaat er samen met Panna Knock-Out voor zorgen dat geen enkele voetballer stil hoeft te zitten. Daarom verzorgen ze vanaf maandag 23 maart allerlei inspirerende online voetbal video’s. Op die manier kunnen alle voetballers en voetbalsters gewoon door trainen. Alle tips, tricks en video’s zijn gratis te vinden op de social media kanalen van Sportief Besteed Groep.

Bekende straatvoetballers

Natuurlijk leren de sportievelingen in Alphen aan den Rijn de tofste trucs niet van zomaar iemand. Er zijn al een aantal heel bekende straatvoetballers die hebben toegezegd mee te werken aan dit sportieve en gezonde initiatief. Onder andere de straatvoelbaldocenten Nassar el Jackson en Easy Man zijn al hele leuke video’s aan het maken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden