SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn
SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn (Foto: JoviMedia)

SamenLoop Alphen aan den Rijn 2020 afgelast!

Tot ieders grote spijt heeft KWF Kankerbestrijding samen met de organisatie van de SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn moeten besluiten om het 24-uurs wandelevenement op 16 en 17 mei geen doorgang te laten vinden. 

Het coronavirus, de onzekerheid en de maatregelen die worden genomen vormen een te groot risico voor deelnemers, vrijwilligers en vooral voor eregasten, mensen die ooit de diagnose kanker hebben of hebben gekregen en daardoor een lagere weerstand hebben.

“Een ontzettend teleurstellend bericht voor iedereen, zowel deelnemers, teams, de eregasten, sponsoren, alle vrijwilligers en onze commissieleden”, aldus Caroline Blom, voorzitter van SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn. Caroline Blom heeft vorig jaar het voorzittersstokje overgenomen van dit 2-jaarlijkse evenement. “Iedereen heeft de afgelopen maanden heel hard gewerkt om van de SamenLoop voor Hoop een succes te maken. Het nemen van dit besluit doen we dan ook met veel moeite en pijn in ons hart”.

Namens alle commissieleden willen we iedereen die de afgelopen maanden betrokken is geweest bij of zich heeft ingezet voor de SamenLoop voor Hoop hartelijk bedanken. We kunnen ons voorstellen dat er nu vragen zijn. Zodra we meer informatie hebben ontvangen vanuit KWF Kankerbestrijding informeren we alle teamcaptains en deelnemers over de reeds opgehaalde sponsorgelden en een nieuwe datum. 

SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette wordt met lotgenoten stilgestaan bij kanker én vieren we het leven. Indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten maken het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement. De openheid, saamhorigheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat. SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden