SAVA Internationale Vrouwendag 8 maart 2020

 Dit is een dag die vrouwen over de hele wereld, in elke cultuur op haar eigen manier, vieren. Het is een dag waarop verbinding, samenwerking en solidariteit centraal staan. Ook in Nederland is Internationale Vrouwendag een begrip, er worden door Nederland heen grote, maar ook minder grote activiteiten en evenementen georganiseerd. Het thema van dit jaar is Vrijheid, wat betekent vrijheid voor jou?

Werkgroep SAVA nodigt u samen met onze samenwerkingspartners Stichting Nieuwe Alphenaren en Tom in de buurt van harte uit om dit met ons, vrouwen uit allerlei culturen, te komen vieren in de Limeshal. Wij hebben voor u een gevarieerd programma georganiseerd waarin alles aan bod komt. Zo is er een modeshow, een empowerment spreekster Mona van Get Inspired, DJ Tahani, henna artist, loterij, stoel masseuses, leuke stands met de nieuwste trends op het gebied van mode en make-up en organisaties die graag laten zien wat zij allemaal doen en ook onze Burgemeester Liesbeth Spies komt om de vrouwen iets te leren over vrijheid. Onder het genot van een hapje en drankje uit verschillende culturen kunt u in gesprek met andere vrouwen en wie weet wat voor een leuke contacten of misschien zelfs samenwerking u hier vind.

Werkgroep SAVA, vindt het belangrijk dat de vrouwen zich realiseren dat er voor hen vele mogelijkheden liggen buiten de voordeur. Werkgroep SAVA richt zich op alle vrouwen in Gemeente Alphen aan den Rijn, ook die door overtuiging, cultuur, opvoeding of onbegrip zich op een afstand van de maatschappij bevinden, ook hier proberen wij bruggen te bouwen en te verbinden.

U bent van harte welkom van 14.00 uur tot 20.00 uur in de Limeshal, Kees Mustersstraat 8, 2406 LK, Alphen aan den Rijn. De toegang is gratis, echter wordt er voor sommige activiteiten en de hapjes een vergoeding gevraagd. Voor meer informatie over het programma kunt onze website www.sava.jouwweb.nl en Facebookpagina raadplegen of mail ons op werkgroep.sava@outlook.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden