Walk & Talk editie maart

Walk&Talk 3 maart: ‘Werkzoekend? Wat doet het met jou en wat doet het met je directe omgeving?’

Van de ene op de andere dag moet je min of meer gedwongen op zoek naar ander werk. Het verliezen van je baan kan veel vragen oproepen: Wat doet dat met je? Ben je er wel helemaal klaar voor? Wat zijn de gevolgen voor je partner en gezin? Hoe reageren vrienden? Ontvang je begrip en ondersteuning of is het tegenovergestelde het geval? Beïnvloed dat je gemoedsrust of put je er energie uit?

Leren van elkaar 

Tijdens de Walk&Talk van dinsdag 3 maart praten we over dit onderwerp.  Deelnemers van de bijeenkomst kunnen samen napraten en tips en ervaringen delen. Kees Andriessen van WerkVinden Alphen geeft leiding aan de discussie.

Walk & Talk

De Walk&Talk netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden vinden iedere éérste dinsdagochtend van de maand plaats in de Bibliotheek Alphen Centrum. Deze bijeenkomsten worden georganiseerd door WerkVinden Alphen en duren van 09.30-11.30 uur. Er is altijd een deskundige gastpreker aanwezig die werkzoekenden tips geeft. Ook is er tijd om te netwerken. Mensen kunnen onder het genot van een kopje koffie met anderen spreken over hun ervaringen en competenties. Deelname is gratis. Aanmelden is niet nodig.

Meer informatie over de Walk&Talk bijeenkomsten is te vinden in de agenda op www.bibliotheekrijnenvenen.nl. Werkzoekenden kunnen ook een mail sturen naar: info@werkvindenalphen.nl 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden