Tuinen is goed voor lijf en leden

Kaag en Braassem - Meer bewegen, gezonder eten! De goede voornemens verschuiven alweer naar de achtergrond. Het valt niet mee. Kom je van je werk en moet je in je spaarzame vrije tijd naar de sportschool. Zwoegen om wat gewicht kwijt te raken en je moet er nog voor betalen ook. Als je dan thuis komt zou je best wel wat lekkers lusten, maar ja die goede voornemens hé.

Het valt niet mee, immers waar haal je de tijd vandaan en een lekkere pizza op z'n tijd is ook niet te versmaden. Maar het kan ook anders! Wat als je nu eens meer beweegt; gezonder eet en in die spaarzame vrij tijd meer plezier beleeft. Het is echt mogelijk! Het recept: ga tuinen!

Het is weliswaar nu nog een beetje vroeg in de tijd, maar dat neemt niet weg dat je alvast kunt dromen van een slank lijf en genieten van een lekkere salade met biologisch geteelde groente van eigen tuin. Je kunt wel alvast plannen maken, dan weet je straks precies wat je moet doen. Hoewel, 'precies' moet je bij tuinieren met een korreltje zout nemen, De vogels muizen en insecten en niet te vergeten het weer kunnen de boel aardig in de war gooien. Maar met een beetje inventiviteit, een forse dosis energie, een lading plezier en zwarte knuisten op de koop toe, gaat het zeker lukken. Het leuke is om na gedane arbeid lekker voldaan achterover te leunen en te genieten van je eigen tuin.

Wil je meer weten? Kom dan eens langs op een van de complexen. De tuinders praten graag over hun hobby en je steekt er nog wat van op ook. Op het complex 'Leeuwerik' zijn nog tuinen vrij. Kijk eens op de website, dat geeft een goed beeld van de vereniging. Kom je uit Kaag en Braasem? Meld je aan! Info: admin@vtv-leimuiden.nl en 017-2853801.

Meer berichten