Foto: Ruben Eshuis

Al 53 teams voor 7e editie SamenLoop voor Hoop

De zevende editie van SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn voor KWF Kankerbestrijding wordt gehouden op 16 en 17 mei in Park Rijnstroom. Ruim 53 teams staan al ingeschreven. Nieuwe teams kunnen zich nog inschrijven en aanmelden voor de Teamcaptainsbijeenkomst.

Er is nog plek voor een paar enthousiaste teams! Mensen die het voornemen hebben om een team te vormen zijn ook van harte welkom op de Teamcaptainsavond op maandag 17 februari 2020. De Teamcaptainsavond wordt gehouden in het Gemeentehuis van Alphen aan den Rijn en begint om 19.30 uur. Tijdens de avond ontvangt de (aanstaande) teamcaptain algemene informatie over de SamenLoop voor Hoop, worden successen gedeeld en is er gelegenheid voor het stellen van vragen. De eindtijd is rond 20.30 uur.

Online inschrijven

Uiteraard is het ook mogelijk voor teams en deelnemers om zich online in te schrijven via de website van SamenLoop voor Hoop www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/alphen-aan-den-rijn-2020/

Stap 1: Bedenk samen een passende teamnaam
Stap 2: Benoem een teamcaptain
Stap 3: Ga naar SamenLoopvoorHoop.nl en klik rechtsboven op 'Doe mee'
Stap 4: Kies op locatie Alphen aan den Rijn
Stap 5: Vul het inschrijfformulier in
Stap 6: Verricht de betaling
Stap 7: Wacht tot de betalingsbevestiging volledig is afgerond.

De teamcaptain meldt het team aan, vervolgens kunnen de overige teamleden zich bij het team aanmelden. Om deel te nemen aan de SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn betaal je een eenmalige bijdrage van € 15 per deelnemer. Mocht het inschrijven niet lukken dan kan er contact worden opgenomen via carina.samenloopalphen@gmail.com.

SamenLoop voor Hoop

SamenLoop voor Hoop is een 24-uur wandelestafette. De estafette staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Gedurende 24 uur wandelen deelnemers in teams over een uitgezet parcours in Park Rijnstroom om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Daar omheen vinden er allerlei activiteiten plaats en zijn er verschillende optredens van bekende artiesten. Tijdens de vorige editie van SamenLoop voor Hoop in 2018 is er in Alphen aan den Rijn ruim € 172.000, - opgehaald door alle deelnemers.

Meer berichten