???????Jubileumfeest SMASH'70
???????Jubileumfeest SMASH'70

Leden en oud-leden zijn welkom op 6 maart 2020

De tafeltennis en badmintonvereniging SMASH'70 in Woubrugge bestaat bijna 50 jaar. Daarom organiseren we voor alle leden en oud-leden een grote reünie. Heb je zin om onder het genot van een drankje jouw spannende wedstrijdverhalen te delen en een uurtje te badmintonnen of te tafeltennissen?

Dan ben je welkom op vrijdag 6 maart 2020 vanaf 20h00 in Café Die Twee / Sporthal Oudendijk in Woubrugge

Veel oud-leden hebben wij nog niet kunnen achterhalen. Post- en emailadressen kloppen immers niet meer of ontbreken. Daarom nodigen we jou als oud SMASH'70 lid van harte uit. Veel enthousiaste reacties hebben we al ontvangen maar een heel grote opkomst is ons ultieme doel!

SMASH'70 is een OMNI vereniging. Ongeveer 50 jaar geleden hebben meerdere sportafdelingen zich aangesloten waaronder volleybal, tennis, tafeltennis en badminton. Nu zijn de tafeltennis en badminton overgebleven. Aanvankelijk werd er gesport in het multifunctionele RK kerkgebouw aan de Bateweg. Voor met name de badmintonafdeling was het een enorme vooruitgang dat vanaf 1986 in Sporthal Oudendijk op 7 velden gespeeld kon worden. De verenigingen groeiden als kool. Nu is dat even anders en kunnen zowel de tafeltennis als de badmintonafdeling vers bloed goed gebruiken.

Stuur een email naar smash70@ziggo.nl voor meer informatie met betrekking tot het jubileumfeest of als je interesse hebt vrijblijvend tafeltennis (maandagavond) of badminton (donderdagavond) uit te proberen. Je bent van harte welkom!

Meer berichten