Na de aftrap op zaterdag konden enthousiastelingen direct beginnen met sparen en zijn de eerste plaatjes al in het verzamelalbum geplakt. 
Na de aftrap op zaterdag konden enthousiastelingen direct beginnen met sparen en zijn de eerste plaatjes al in het verzamelalbum geplakt. 

Vomar spaaractie voor voetbalplaatjes van TAVV feestelijk begonnen

Als trotse sponsor van de lokale voetbalvereniging TAVV viert Vomar deze samenwerking met een unieke spaaractie. Vanaf zaterdag 25 januari kunnen klanten bij Vomar Voordeelmarkt in Ter Aar namelijk acht weken lang sparen voor voetbalplaatjes van de lokale helden en heldinnen van TAVV.

De spaaractie is op zaterdag 25 januari feestelijk afgetrapt bij de voetbalvereniging. Sanne Totté, sponsoring coördinator van Vomar, overhandigde de eerste verzamelalbums aan Chiel Scholte, Lars van der Pijl en het jongste lid van de vereniging. Filiaalmanager van Vomar Ter Aar, Marcel Toet, is erg enthousiast over de nieuwe spaaractie in zijn winkel: "Als lokale supermarktketen zijn we graag betrokken bij de buurten rondom onze winkel en daarnaast stimuleren we sport en beweging. Deze spaaractie sluit hier naadloos op aan. We hopen de komende tijd veel fanatieke spaarders te verwelkomen!" Na de aftrap op zaterdag konden enthousiastelingen direct beginnen met sparen en zijn de eerste plaatjes al in het verzamelalbum geplakt. 

De actie met voetbalplaatjes is exclusief voor Vomar Ter Aar. Bij elke € 10,- aan boodschappen ontvang je t/m zaterdag 21 maart een gratis pakje met daarin 4 voetbalplaatjes. In het unieke verzamelalbum kun je alle 353 deelnemende leden bij elkaar sparen, van de pupillen tot senioren-teams.

Meer berichten