Heel Alphen bakt voor Tim

Tim in zijn rolstoel. Binnenkort krijgt hij een grotere rolstoel en die past niet meer in de auto van zijn ouders
Tim in zijn rolstoel. Binnenkort krijgt hij een grotere rolstoel en die past niet meer in de auto van zijn ouders (Foto: Hein Wagenaar)

Noorden - Tim (6), de zoon van Hein en Jessica uit Noorden, is geboren met een hersenbeschadiging. Tim zit in een rolstoel en is zwaar gehandicapt. Tim zijn rolstoel en hulpmiddelen worden te groot voor in hun auto. Het tillen van Tim wordt te zwaar. Daarom zijn zij geld aan het inzamelen voor de aanschaf van een rolstoelbus. Met deze rolstoelbus kunnen zij hun drie kinderen meenemen, naar school, op vakantie, naar het ziekenhuis en naar opa en oma toe. Zonder bus is Tim aan huis gekluisterd.

www.bouwenvoortim.nl heet de website waarop zijn ouders via crowdfunding het benodigde bedrag bij elkaar proberen te krijgen. De bus zal ongeveer 35.000 euro kosten, een bedrag wat zij niet kunnen opbrengen.

Cupcakes voor Tim
Om geld in te zamelen is AH in winkelcentrum de Aarhof in Alphen aan den Rijn gestart met een ludieke actie. Deze AH heeft geregeld dat er gratis cupcakes ter beschikking worden gesteld en volledig door hen worden gesponsord. Een aantal vrijwilligers, samen met een aantal leerlingen van de Groene Hart Leerpark school, zijn bereid gevonden om met veel liefde heel veel cupcakes te bakken. Daarna gaan ze de uitdaging aan om in een paar uur tijd 1.000 cupcakes te verkopen! Deze cupcakes worden verkocht bij de ingang van AH. De volledige opbrengst is voor een bus voor Tim.

AH Aarhof en AH Herenhof
Op zaterdag 25 januari staan ze bij de ingang van AH in de Aarhof, van 10 uur tot 15 uur. De week erna op zaterdag 1 februari worden er cupcakes verkocht bij AH in de Herenhof van 10 uur tot 15 uur. Kom je ook de heerlijke mooi gedecoreerde cupcakes proeven en steun je daarmee een goed doel een bus voor Tim? Uiteraard komt Tim zelf ook langs om de cupcakes te proeven. Meer informatie over Tim, de rolstoelbus en lopende crowdfundacties, is te vinden op www.bouwenvoortim.nl .

Meer berichten