Alle winnaars bij elkaar op het podium.
Alle winnaars bij elkaar op het podium. (Foto: )

Vol Castellum bij uitreiking VOAwards

Theo van Egmond

Vreugde bij de afgevaardigden

Ruim zeshonderd hadden zin in het feestje dat VOA traditiegetrouw op de tweede donderdag van het jaar geeft. Theater Castellum kon al deze geïnteresseerden heel goed bergen, hoewel het na een uitermate geslaagde middag uiteraard wel stevig dringen was aan de diverse bars.

Alphen aan den Rijn - Tijdens de bijeenkomst werd in het verleden de onderneming van het jaar gekozen.Voor het eerst werd deze keer maar liefst in vijf categorieën de beste gekozen. Het betrof ZZP- ers, Starters, Horeca en retail, MKB (Midden-Kleinbedrijf) en MKB XL (minstens vijfentwintig namen op de loonlijst). Een vakjury had uit het grote aantal aanmelding in elke categorie er drie uitgelicht. Het publiek mocht donderdag in Castellum stemmen.

ZZP-ers

Bij de ZZP-ers waren genomineerd Bike Koerier Alphen, Storm Uitzendbureau en De Woordenwinkel. De hoogste gunfactor was voor Marc Veldkamp en zijn fietskoeriersbedrijfje.

Starters

De kanshebbers bij de starters waren Esports Game Arena, Fijn koffie en wijn en Restaurant De Zeeger. Thomas Runhart werd de winnaar als eigenaar/oprichter van Esports Game Arena.

Horeca en retail

Restaurant 's Molenaarsbrug, Broodjes direct/catering direct en TOF Touch of Fashion waren de titelkandidaten in de categorie Horeca en retail. Winnaar werd Tof, de modewinkel van Mirella v/d Weerd.

MKB bedrijf

ABS Buntsma Autoschade, Bloemen architecten en Carwash Easy & Go zouden als beste MKB bedrijf (tot vijfentwintig personeelsleden) benoemd kunnen worden. Buntsma won.

MKB XL

Resteerde de klapper; MKB XL. Eskens Groep, Rijnvicus en VRHL Content en Creatie waren de kandidaten. Rijnvicus werd als winnaar gekozen.

De VOA

De VOA (Vereniging Ondernemingen Alphen aan den Rijn) behartigt onder andere de belangen van bedrijven, treedt op als vertegenwoordiger in diverse lokale en regionale platforms en stimuleert een vitaal en ondernemend Alphen aan den Rijn. Zij vertegenwoordigt starters, ZZP-ers, de retail en detailhandel en MKB en grootbedrijven.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden