1e Teamcaptainsbijeenkomst november 2019
1e Teamcaptainsbijeenkomst november 2019 (Foto: Kirsten Bouwhuis/SamenLoop voor Hoop)

Teamcaptainsbijeenkomst SamenLoop voor Hoop

De 7e editie van SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn is op zaterdag 16 en zondag 17 mei in Park Rijnstroom. Om alle nieuwe, potentiele en al benoemde teamcaptains te informeren wordt maandag 17 februari de eerstvolgende teamcaptainsbijeenkomst gehouden. De bijeenkomst vindt plaats in het Gemeentehuis.

Teamcaptainsbijeenkomst
De bijeenkomst is voor teamcaptains die al een team hebben ingeschreven en voor nieuwe of potentiele teamcaptains die voor het eerst met een team meelopen. Tijdens de avond ontvangt de teamcaptain algemene informatie over de SamenLoop voor Hoop, worden successen gedeeld en is er gelegenheid voor het stellen van vragen. De bijeenkomst voor teamcaptains is op maandag 17 februari van 19.30 tot 20.30 uur in het Gemeentehuis in Alphen aan den Rijn.

Team inschrijven
Inmiddels staan er al 52 teams ingeschreven voor de editie van 2020. Er is plek voor maximaal 80 teams. Teams die nog niet staan ingeschreven kunnen zich aanmelden via de websitewww.samenloopvoorhoop.nl/alphen. Bedenk eerst met vrienden, collega's, buren en familieleden de teamnaam en benoem een teamcaptain. De teamcaptain meldt het team aan op bovengenoemde website. Daarna kunnen de individuele teamleden zich aanmelden bij dit team.

SamenLoop voor Hoop
SamenLoop voor Hoop is een 24-uur wandelestafette. De estafette staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Gedurende 24 uur wandelen deelnemers in teams over een speciaal uitgezet parcours om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Daar omheen vinden er allerlei activiteiten plaats. Tijdens de vorige editie van SamenLoop voor Hoop in 2018 is er in Alphen aan den Rijn ruim € 172.000,- opgehaald door alle deelnemers.

Informatie en inspiratie
SamenLoop voor Hoop Alphen aan den Rijn is ook te vinden op Facebook en Instagram. Via deze kanalen wordt regelmatig informatie, nuttige tips en inspiratie gedeeld. Ook krijgen teams de gelegenheid om zich voor te stellen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden