Schoolschaatsen Leimuiden

Onder leiding van de trainers van Nut & Vermaak werden oefeningen gedaan.
Onder leiding van de trainers van Nut & Vermaak werden oefeningen gedaan.

Op vrijdag 10 januari vertrok er een bus met jeugd uit Leimuiden naar de ijsbaan in Haarlem. De kinderen van Samenwerkingsschool de Lei uit Leimuiden waren door IJsclub Nut &Vermaak uitgenodigd om een keer te gaan schaatsen. Dit hield verband met het 115-jarig bestaan van de ijsclub die recentelijk nog toppers voortbracht zoals Bob de Jong en Esmee Visser.

Onder leiding van de trainers van Nut & Vermaak werden oefeningen gedaan, spelletjes gespeeld of gewoon gezellig samen geschaatst met behulp van hekjes. Het was een hele leuke ochtend waar heel veel kinderen kennis hebben gemaakt met schaatsen. De ochtend eindigde met heel veel lachende gezichten.

Voor veel kinderen was dit een van de eerste keren dat ze gingen schaatsen, maar er waren ook genoeg kinderen die al heel goed konden schaatsen en wekelijks les krijgen op de ijsbaan in Leiden. Tijdens het winterseizoen vertrekt er wekelijks een bus enthousiaste kinderen en trainers naar deze ijsbaan om deze leuke sport onder de knie te krijgen. Voor meer informatie: www.ijsclubnutenvermaak.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden