Theater Kaleidoskoop Nieuwkoop

Succesvolle film 'Kapsalon Romy' in Kaleidoskoop

Op donderdag 16 januari wordt de film 'Kapsalon Romy' in Filmhuis Kaleidoskoop vertoond. Een hartverwarmende film over de band tussen een (zieke) oma en haar kleindochter. De film was vorig jaar een groot succes in de bioscopen. In de hoofdrollen Beppie Melissen, Vita Heijmen en Noortje Herlaar. Aanvang: 20.15 uur.

Voor reserveringen kijk op www.theater-kaleidoskoop.nl of koop uw kaartje(s) op maandagmiddagen tussen 13.00-15.00 uur of vanaf een half uur van tevoren aan de kassa van Theater Kaleidoskoop, De Verbinding 2 te Nieuwkoop.

Muziekcafé met THE CHILL in Kaleidoskoop

Op zondagmiddag 19 januari het eerste Muziekcafé van dit jaar in Kaleidoskoop met The Chill. De 4-koppige band speelt semi-akoestische covers uit de 60-90'er jaren met dè meezing hits van nu, swingende medleys enz. enz. De band wordt gevormd door Jill Siereveld (zang en dwarsfluit), Peter van Kempen (zang en rammelaar), Herbert van Brug (gitaar en zang) en Henk van Tol (basgitaar). Kom gezellig luisteren en meezingen met de covers van De Dijk, The Beatles, Simon & Garfunkel, Amy Winehouse, The Hollies, The Monkies, Bob Dylan, ABBA Anouk enz. enz. Aanvang: 15.30 uur. De entree is GRATIS. Adres: De Verbinding 2, Nieuwkoop.

Meer berichten