Een blije winnaar van de Sinterklaasactie.
Een blije winnaar van de Sinterklaasactie.

Uitslag Sinterklaas facebookactie

Nieuwkoop - De Sinterklaas-Facebookactie van Wereldwinkel De Toren, waarbij je virtueel je schoen kon zetten, is gewonnen door Brigitte Wansinck. Zij heeft haar prijs, de fruitschaal, opgehaald in de winkel.

De Toren is nu helemaal in kerstsfeer. Het koopje van de maand december zijn diverse kerstboomhangers. Verder hebben we Kerstkaarten, kerststalletjes en alles om het huis in kerstsfeer te brengen. Bent u nog op zoek naar kerstcadeaus? Er zijn heel veel cadeaus te vinden voor kinderen èn volwassenen. Van Tony’s Chocolonely worden plakken chocolade verkocht met een kerstboom. Er zijn ook cadeautasjes met gelukspoppetjes erop en een geldenvelopje erin: een leuke manier om iemand geld te geven. Wilt u iemand verrassen met een kerstpakket? De Toren stelt graag een pakket met u samen.

Alle producten zijn Fair Trade; de producenten krijgen er gegarandeerd een goede prijs voor. Koopt u in de Wereldwinkel, dan doet u niet alleen iemand in uw omgeving een plezier met Kerst. Ook iemand aan de andere kant van de wereld krijgt een kans op een beter leven.

Wees van harte welkom in Wereldwinkel De Toren op het Reghthuysplein. Geopend van woensdag t/m zaterdag van 10.00-16.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden