De voorbereidingen van het wedstrijdprogramma voor komend jaar zijn alweer in volle gang.
De voorbereidingen van het wedstrijdprogramma voor komend jaar zijn alweer in volle gang.

Jaarafsluiting watersportvereniging Langeraar

Afgelopen vrijdag avond werden de jaarprijzen bij de Watersport Vereniging Langeraar uitgereikt. Aan het einde van het wedstrijd seizoen, worden de punten bij elkaar opgeteld. Van de gevaren wedstrijden, mag iedere deelnemer de twee slechtste resultaten aftrekken.

Behalve de jaarprijzen werden ook de Koeleman trofee, van Kints trofee, Jan Stam bokaal en de pechprijs uitgereikt. De pechprijs werd aan Gerard Huigsloot uitgereikt, die vooral door materiaal pech werd gehinderd, maar wel steeds weer opnieuw enthousiast aan de start verscheen. De aanhouder wint.

De voorbereidingen van het wedstrijdprogramma voor komend jaar zijn alweer in volle gang. Het wedstrijdschema wordt begin volgend jaar op de site van de WSVL bekend gemaakt. Kom dan een keer kijken bij jachthaven 't Haventje aan de Langeraarseweg 55. Wedstrijd uitslagen en wedstrijdprogramma vindt je op WSVL.COM

Er werd tot laat nagepraat op deze wederom gezellige avond waarbij er veel goede voornemens uitgesproken werden, om komend jaar nog harder te varen. Daarmee werd een mooi zeiljaar afgesloten. Succes in 2020!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden