Alphen JO15-1 najaarskampioen
Alphen JO15-1 najaarskampioen

Alphen JO15-1 najaarskampioen

Afgelopen zaterdag werd het selectieteam van Alphen JO15-1 najaarskampioen van de derde klasse. Het team van trainer Rick van Randeraat en begeleiders Ahmed Mouaddine en Henk van der Louw lieten in de laatste wedstrijd concurrent VEP uit Woerden met een 1-4 overwinning zien wie de sterkste is. De tweede klasse wacht na de winterstop.

Tijdens de kampioenswedstrijd hebben de bezoekers bestaande uit ouders, verdere familie en vrienden kunnen zien dat JO15-1 te terechte kampioen werd en de felicitaties en bloemen in ontvangst mocht nemen na het laatste fluitsignaal. In de kantine werd een aandenken aangeboden en mooie woorden gesproken door Jeugdvoorzitter Frank Splinter en Jeugdcoördinator Rien van Elk.

Ook tijdens de andere competitiewedstrijden liet Alphen JO15-1 zien te sterk te zijn. Het begon allemaal met een 9-0 overwinning bij Siveo'46. Alleen werd tegen Woerden met 1-1 gelijk gespeelt. Grote en ruime overwinningen waren er tegen NSV'46 (7-0), Zevenhoven (7-1), Nieuwkoop (10-0), CVC Reeuwijk (4-0) en ESTO (4-0). De andere concurrent naast VEP was FC Oudewater, maar ook deze tegenstander werd met gemak opzij gezet met een 5-1 overwinning.

De opleiding bij de AVV Alphen en de ingeslagen weg waarin plezier een belangrijke rol speelt bij het verbeteren van de spelers hebben met dit kampioenschap een duidelijk signaal afgegeven dat de AVV Alphen op de goede weg is.

Het kampioensteam van Alphen JO15-1: staand v.l.n.r.: Rick van Randeraat, Joe Waasdorp, Sem Ruigrok, Kevin Breeveld, Dean de Gans, Stan Hinderks, Julian Brons, Justin Wouters, Henk van der Louw en Rianne Smits. Hurkend v.l.n.r.: Tygo Zeilstra, Casper Ravesloot, Lioz Sahetapy, Mick van Roessel, Mathijs van Randeraat en Kay Kooij. Begeleider Ahmed Mouaddine was op vakantie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden