Alphense Bruggenrun

CAS verrast, legt uit, prikkelt, daagt uit, verwondert en verleidt.
CAS verrast, legt uit, prikkelt, daagt uit, verwondert en verleidt.

Donderdag 12 december vindt de 9e editie van de Alphense Bruggenrun plaats. Deze unieke hardlooptocht voert dwars door het oude centrum van Alphen met 2 afstanden: 11 km (14 bruggen) en 7 km (11 bruggen). Er is ook een wandeltocht van 4 km, over 7 bruggen.
Deze speciale wintereditie is extra sfeervol en verlicht. Het thema van dit jaar: "Das Winterfest!"

De Bruggenrun start donderdagavond 12 december om 20.00 uur vanuit Hendrick's Pub (Prins Hendrikstraat 119 in Alphen a/d Rijn). Ook de finish is in Hendrick's Pub.
Inschrijven kan op de avond zelf tussen 18.00 en 19.45 uur. Deelname is uiteraard en als altijd gratis, donaties voor de Samenloop voor Hoop (het goede doel van deze editie) worden zeer op prijs gesteld. Verlichting is natuurlijk verplicht.

Rondom de Bruggenrun is het extra leuk in Hendrick's Pub: vanaf 18.00 uur is er snert en worst verkrijgbaar bij Andre´s Kuck und Zopie en na afloop blijft het voor deelnemers en toeschouwers nog lang gezellig met de afterparty.

Deze Bruggenrun wordt georganiseerd door Alphen a/d Run, CAS Alphen en Hendrick's Pub in een bijzondere samenwerking tussen horeca, sport en stadshistorie. Meer informatie is te vinden op www.bruggenrun.nl en op Facebook ("Alphense Bruggenrun").

Cursus


In maart 2020 organiseren we weer onze inmiddels beroemde cursus "Snap je Stad". In vier avonden nemen we je mee langs de stedelijke ontwikkeling van Alphen en van Alphense wijken en gebouwen, aan de hand van mooie Alphense, Nederlandse en internationale voorbeelden. Met deze cursus kijk je voortaan anders naar je eigen omgeving!
De cursus vindt plaats op woensdagavond 4, 11, 18 en 25 maart 2020, om 20.00 uur, in de prachtige Parkvilla in Park Rijnstroom en duren ongeveer 2 uur (met een korte pauze). Deelname aan de cursus kost € 35,-, incl. koffie, thee en roze koeken.
Inschrijven kan binnenkort. Reserveer de data alvast in je agenda, we houden je op de hoogte!


CAS Alphen is het Centrum voor Architectuur en Stedenbouw in Alphen aan den Rijn. CAS stimuleert de belangstelling voor, het inzicht in en de discussie rond de gebouwde omgeving in en om Alphen aan den Rijn bij een breed publiek.

CAS verrast, legt uit, prikkelt, daagt uit, verwondert en verleidt.

Volg ons op @casalphen.nl, op https://www.facebook.com/CASAlphen en op www.casalphen.nl

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden meegedaan hebt met een CAS-activiteit.
Wij kunnen je email niet koppelen aan je naam of andere gegevens en gebruiken je email uitsluitend om je af en toe deze nieuwsbrief te sturen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden