Route van de Bruggenrun.
Route van de Bruggenrun. (Foto: Willem Debets)

Negende Alphense Bruggenrun

Alphen aan den Rijn - Donderdag 12 december vindt de negende editie van de Alphense Bruggenrun plaats. Deze unieke hardlooptocht voert dwars door het oude centrum van Alphen met 2 afstanden: 11 km (14 bruggen) en 7 km (11 bruggen). Er is ook een wandeltocht van 4 km, over 7 bruggen.
Deze speciale wintereditie is extra sfeervol en verlicht. Het thema van dit jaar: Das Winterfest!

De Bruggenrun start donderdagavond 12 december om 20.00 uur vanuit Hendrick’s Pub (Prins Hendrikstraat 119 in Alphen a/d Rijn). Ook de finish is in Hendrick’s Pub. Inschrijven kan op de avond zelf tussen 18.00 en 19.45 uur. Deelname is uiteraard en als altijd gratis, donaties voor de Samenloop voor Hoop (het goede doel van deze editie) worden zeer op prijs gesteld. Verlichting is natuurlijk verplicht.

Rondom de Bruggenrun is het extra leuk in Hendrick’s Pub: vanaf 18.00 uur is er snert en worst verkrijgbaar bij Andre´s Kuck und Zopie en na afloop blijft het voor deelnemers en toeschouwers nog lang gezellig met de afterparty.

Deze Bruggenrun wordt georganiseerd door Alphen a/d Run, CAS Alphen en Hendrick’s Pub in een bijzondere samenwerking tussen horeca, sport en stadshistorie. Meer informatie is te vinden op www.bruggenrun.nl en op Facebook (Alphense Bruggenrun).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden