Na afloop is er gelegenheid om een heerlijk glaasje glühwein
Na afloop is er gelegenheid om een heerlijk glaasje glühwein

Kerstsamenzang 2019 in Nieuwkoop

Het is inmiddels niet meer weg te denken in de maand december: de Kerstsamenzang, die door de Gemeenschap van Kerken wordt georganiseerd!

U bent van harte welkom op maandagavond 16 december om in het restaurant van Kaleidoskoop aan de Verbinding 2 in Nieuwkoop te komen luisteren en natuurlijk mee te zingen. De zaal is open vanaf 19.15 uur en de samenzang begint om 19.30 uur.

Ook dit jaar zijn koor Spirit en muziekvereniging Eensgezind aanwezig om deze sfeervolle avond met zang en muziek te begeleiden. Natuurlijk willen het koor en orkest u ook laten genieten van hun eigen kerstklanken!

Het wordt een mooie avond waarbij kerstgedachten en traditionele meezing-kerstliederen zoals Komt allen tezamen, Stille nacht en Gloria worden afgewisseld met eigentijdse kerstmuziek zoals Rudolph, The first Noël en White Christmas.

Na afloop is er gelegenheid om een heerlijk glaasje glühwein of warme chocolademelk met elkaar te drinken en alvast in de sfeer te komen van de feestdagen.

Vlak voor de feestdagen is dit een speciale avond, die u eigenlijk niet mag missen! Wij hopen u te zien (en ook te horen) op maandag 16 december a.s.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden