Jazzpianist Pieter van Santen.
Jazzpianist Pieter van Santen. (Foto: Francois Hendrickx)

Kerstshow Langeraarse jazzpianist in Cultuurhuys De Kroon

LANGERAAR/WADDINXVEEN - De Langeraarse jazzpianist Pieter van Santen speelt op 14 december om 20.15 uur zijn Kerstshow in Cultuurhuys de Kroon, Gouweplein 1 in Waddinxveen.

De kerstshow van Pieter van Santen is een humoristische muzikale voorstelling met nieuwe absurde kerstkrakers en beroemde jazzy kersttunes met een nieuwe Nederlandstalige ironische tekst. Het is een alternatief kerstspektakel voor diegenen die eens wat anders willen met kerst. Vooral als je een hartgrondige hekel hebt aan Kerst is dit een echte aanrader!

“Jazzpianisten die ook nog teksten schrijven en zingen in een idioom dat sterk cabaretesk is, nee ik kende ze niet. Van Santen is zijn eigen hoofdstukje apart. Puur jazz en cabaret, verademend leuk , sympathiek en honderd procent origineel.” aldus Kunstredacteur en jazzrecensent Bert Jansma. De Volkskrant waardeerde zijn album ‘Van Santen zingt zelf’ met maar liefst vier sterren.

Na de voorstelling is de cd ‘Van Santen zingt zelf zalige kerstsongs’ te koop. Van elke verkochte cd gaat € 5,- naar het Prinses Beatrix Spierfonds voor onderzoek naar de spierziekte Dunnevezelneuropathie. Past goed bij de Kerstgedachte.
Pieter zingt zelf, speelt piano/tenorsax. Hij wordt begeleid door Hans Voogt op contrabas/gitaar en Wilco de witte, slagwerk/bas.

Toegangsprijs: € 14,00 inclusief (pauze)drankje. Tickets: pietervansanten.nl of cultuurhuysdekroon.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden