Foto: MEGIN ZONDERVAN

Kerstconcert met ballen in Oudshoornse Kerk

Alphen aan den Rijn - Horen én kijken: door de mix van a capella muziek en elementen van theater valt er op zaterdag 21 december in de Oudshoornse Kerk niet alleen veel te horen, maar ook te zien. Zangkwartet Mix & Match presenteert PIEK: een vocaal concert met ballen. Samen met de Haarlemse Vocal Group Buzzz zorgen zij voor een muzikale avond boordevol vocaal entertainment.

Mix & Match: vier theatermakers en één stemvork

Peter, Dorothy, Maarten en Sanne hebben elkaar leren kennen tijdens hun musicalopleiding in Tilburg. Vriendschap, een passie voor a capella en een fijne combinatie van stemsoorten waren de juiste ingrediënten voor de start van een zangkwartet. De voorliefde voor muziek en theater is wat hen bij elkaar bracht en meteen ook wat hen uniek maakt. Met enkel vier stemmen en een stemvork brengt Mix & Match vocaal entertainment mét een vleugje theater.

Back in town

Na het uitverkochte theaterconcert in Parkvilla, is Mix & Match terug in Alphen aan den Rijn. Dit keer niet alleen, maar ondersteund door de getalenteerde zangers van Vocal Group Buzzz, een jonge en frisse zanggroep uit Haarlem. Voor de feestdagen mixen zij klassiekers met swingende popmuziek en sfeervolle winterse nummers.

Kaarten à € 11,50 zijn te bestellen via www.vocaalentertainment.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden