Liza Ferschtman.
Liza Ferschtman. (Foto: )

Violiste Liza Ferschtman en pianist Enrico Pace in Hervormde Kerk

Nieuwkoop - Het was te verwachten: toen klassiek minnend Nieuwkoop hoorde van de komst van violiste Liza Ferschtman en pianist Enrico pace naar de Remonstrantse Kerk, waren de kaarten binnen de kortste keren uitverkocht, het komt immers niet iedere dag voor dat artiesten van wereldfaam in eigen dorp optreden. Wegens de grote belangstelling heeft Stichting Kamermuziek Nieuwkoop het concert verplaatst naar de grotere Hervormde Kerk. Ook het aanvangstijdstip is aangepast: 16.00 uur in plaats van 14.30 uur.

Een langgekoesterde wens om de Nederlandse stervioliste Liza Ferschtman naar Nieuwkoop te halen, gaat in vervulling. Dat Liza haar opwachting maakt samen met de Italiaanse meesterpianist Enrico Pace maakt het feest compleet. De twee temperamentvolle musici hebben elkaar echt gevonden in de muziek. Beiden beschikken over een aanstekelijke podiumuitstraling. Ze kunnen bogen op een indrukwekkende internationale carrière als solist, daarnaast blinken zij uit in kamermuziek. Met kamermuziek in zijn puurste vorm zal het excellente duo het publiek in de Hervormde Kerk in vervoering brengen. In een sfeervol kerstconcert brengt het tweetal een uiterst afwisselend programma met fascinerende vioolsonates van Beethoven, Ravel en Enescu en bewerkingen van preludes van Sjostakovitsj.

Door de gewijzigde concertlocatie zijn er weer kaarten verkrijgbaar, maar het advies er snel bij te zijn, blijft van kracht: op is op!

Enrico Pace, piano en Liza Ferschtman, viool: zondag 15 december 2019 / aanvang 16.00 uur / Hervormde Kerk, Reghthuysplein 18, NieuwkoopKaarten: volwassenen € 27,00 / kinderen en jongeren t/m 18 jaar € 6,00 / verkrijgbaar bij 't Gouden Hart van Nieuwkoop, Dorpsstraat 105, 0172-579292Zie ook www.kamermuziek-nieuwkoop.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden