Een extra kans om te genieten!
Een extra kans om te genieten! (Foto: )

Extra voorstelling Doornroosje

Alphen aan den Rijn - Je valt zeker niet in slaap bij de spetterende familiemusical Doornroosje. Daarom heeft Castellum een extra voorstelling van deze succesvolle en magische sprookjesvoorstelling geboekt op zondag 9 februari om 11.00 uur.

Een extra kans om te genieten van deze succesvolle, magische sprookjesmusical, want de voorstelling om 14.30 uur is bijna uitverkocht. De mooie, lieve en zoete prinses wordt gespeeld door Sita. Het gemene tovenaarsduo Titus en Fien mogen natuurlijk niet ontbreken en zorgen voor een flinke portie lachen, gieren en brullen. Reserveer snel tickets via www.theatercastellum.nl.

Sesamstraat

Zondag 24 november is het feest in de bekendste straat van Nederland! Sesamstraat bestaat 50 jaar en komt met de grootste show ooit naar Castellum! Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie beleven samen met Janouk Kelderman, bekend van Het Klokhuis, de vrolijkste avonturen. Zing en dans gezellig mee met alle Sesamstraatbewoners en geniet van deze grappige, swingende voorstelling voor het hele gezin. Ook in de foyer willen de Sesamstraatvriendjes natuurlijk uitgebreid met jou knuffelen en op de foto gaan tijdens de meet & greet.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden