Hakim is een theaterartiest en mimespeler.
Hakim is een theaterartiest en mimespeler. (Foto: )

Binnenkort in Parkvilla

THEATER: Hakim

Op zaterdag 23 november a.s. om 15.00 uur komt Hakim naar Parkvilla. Hakim is bij veel mensen bekend door zijn rol in Sesamstraat. Hij gaat op stage bij Sinterklaas om goocheltrucjes te leren. Een leuke familievoorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar. Hakim haalt zijn inspiratie uit vreemde wereldproblemen en vertaalt deze vol humor naar de kinderen.

EXPOSITIE: Cursisten Parkvilla

Deelnemers aan de cursus 'Model en Portret tekenen en schilderen' van docent Angenelle Thijssen tonen tot eind november hun werk tijdens een expositie in Parkvilla, Cornelis Geellaan 2 Alphen aan den Rijn. Deze fraaie tentoonstelling laat een grote verscheidenheid zien in de gehanteerde technieken. Regelmatig wordt gewerkt met een echt model.

FILM: Fisherman's Friends

Vanaf 21 november is dit op waarheid gebaseerde verhaal van een groep vissers die met zeemansliederen de hitlijsten bestormt te zien in het Parkvilla filmhuis. Als een muziekproducent in Port Isaac is voor een vrijgezellenfeest, ziet hij de vissers op de kade zingen en wordt hij gegrepen door hun optreden. Voor meer informatie, data en tickets: www.parkvilla.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden