Foto: Nieske de Meij

Kerstpakkettenactie 2019

Ook dit jaar wordt door het DPA (Diaconaal Platform Alphen) en de Stichting Slimm de bekende Kerstpakkettenactie georganiseerd.

Alphen a/d Rijn - De Kerstpakkettenactie is er om iedere Alphenaar, waarvan iemand vindt dat hij of zij een steuntje in de rug verdient, een kerstpakket te bezorgen. Een persoon, huishouden of gezin kan worden aangemeld, omdat zij het financieel niet zo breed hebben of een zwaar jaar hebben gehad en het bekende steuntje in de rug wel kunnen gebruiken.Als u iemand kent, geef hem/haar dan op tot 9 december via de website kerstpakkettenactie-alphenaandenrijn.nl.

Omdat de Kerstpakkettenactie een kerstattentie verzorgt voor de cliënten van de Voedselbank Alphen aan den Rijn en omstreken hoeven zij dus niet opgegeven te worden.

Deze producten kunnen worden ingeleverd bij de Stichting Slimm 1 op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur en op de zondagen 8 en 15 december tussen 12:00 en 13:00 uur Het verzoek is geen alcoholhoudende dranken, wasmiddelen, verse producten of producten waarvan de houdbaarheidsdatum is overschreden te doneren.

Ook dit jaar zoeken zijn er weer veel vrijwilligers nodig. Zie: kerstpakkettenactie-alphenaandenrijn.nl .

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden