Leo Maat en Hester van Beek. Foto: M. Eilers
Leo Maat en Hester van Beek. Foto: M. Eilers (Foto: M. Eilers)

Duurzaamheidsmarkt was een groot succes

Zaterdagmiddag 9 november organiseerde Bibliotheek Rijn en Venen als aftrap van de landelijke Bibliotheek campagne Nederland Leest! een duurzaamheidsmarkt.

Alphen aan den Rijn – De markt werd theeplukkend geopend door wethouder Leo Maat en directeur Hester van beek. Met ruim 650 bezoekers was het een gezellige drukte van belang. Geïnteresseerden waren naar de bibliotheek gekomen om zich te laten inspireren en verrassen door de 28 standhouders.Er was o.a. een duurzame proeverij , een workshop maak je eigen robot van afval, er kon geruild worden in de ruilkast en in de closet sale kon er tweedehands kleding gekocht worden. Daarnaast kon iedereen zich bij de standhouders laten informeren en adviseren over hoe nog duurzamer te wonen en te leven.

Iets gemist?

Elke woensdagmiddag is van 13:00-15:00 uur het informatiepunt Duurzaamheid in de Bibliotheek geopend waar je terecht kan voor vragen en we organiseren maandelijkse activiteiten met dit thema. Voor de actuele programmering bezoek onze website: www.bibliotheekrijnenvenen.nl


Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden