Het grote Herenhof Sinterklaasfestijn!

Alphen a/d Rijn - De intocht van Sinterklaas, het moment waar we met z'n allen naartoe hebben geleefd. Op zaterdagmiddag 23 november is het zover!

Zaterdag 23 november komt Sinterklaas weer aan in de Herenhof. Alle inwoners van Alphen a/d Rijn zijn van harte welkom bij dit grote feest dat vorig jaar door vele honderden enthousiaste bezoekers meegevierd werd.

Ook dit jaar weer presenteert winkelcentrum de Herenhof vanaf een podium een interactief Sinterklaasfestijn met leuke en vooral verrassende elementen. Vanaf 12.00 uur zullen er leuke selfie pietjes rondlopen waarmee je op de foto kan. Ook zal de Pietenband op dit moment zorgen voor een feestelijk onthaal! Zing samen met de Pieten gezellige liedjes totdat de Sint komt. Om 12.30 uur is het eindelijk zo ver dan wordt de 'goedheilig man' in hoogst eigen persoon zelf verwacht!

Vanaf een podium volgt een interactief Sinterklaasfestijn met leuke en vooral verrassende elementen verzorgt door Kidz DJ Marcel die de middag in goede banen zal leiden en een interactieve Sinterklaas karaoke zal geven. Hij & Sinterklaas zijn er klaar voor ... jullie ook? Dan kan het Sinterklaas-avontuur beginnen.

Het programma is als volgt:

12.00 – 16.00 uur Selfie-Pietjes

12.00 - 12.30 uur Pietenorkest speelt en zingt samen met de kinderen

12.30 – 13.30 uur Entree van Sinterklaas, meet & greet met de kinderen. De Sint neemt plaats op het podium en gaat samen met de kinderen de Kinder Sinterklaaskaraoke meezingshow bekijken

13.30 – 14.00 uur Sinterklaaskaraoke

14.00 – 14.45 uur Pietenband speelt op en voor het podium

14.45 – 15.15 uur Sinterklaaskaraoke

15.15 – 16.00 uur Pietenband speelt en kinderen zwaaien Sinterklaas uit.

Kortom, Sinterklaas word weer een groot feest voor jong en oud. Kom je ook?

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden