Loterij Amandihuis brengt ruim 52.000 euro op

KAAG EN BRAASSEM - De Loterij Amandihuis is een groot succes geworden. Voorzitter Wim Sleeuw van de Stichting Hospice Amandi nam zondag 17 november in de Alkeburcht in Roelofarendsveen een cheque ter waarde van 52.519,55 euro in ontvangst. Hij toonde zich zeer ingenomen met het bedrag en bedankte alle betrokkenen.

Tientallen vrijwilligers gingen de afgelopen maanden bij familie, kennissen en dorpsgenoten langs om de loten aan de man of vrouw te brengen. In totaal werden er 5.500 loten van tien euro verkocht.

De meeste prijzen, die varieerden van tv’s en fietsen tot taarten en grillworsten, werden belangeloos ter beschikking gesteld door ondernemers uit Kaag en Braassem. De prijzen konden in de Alkeburcht worden afgehaald.

Amandi-voorzitter Wim Sleeuw bedankte de vier initiatiefnemers Ed van Berkel, Cees uit den Boogaard, Rob van der Geest en René Koek, de tientallen enthousiaste verkopers, de ondernemers voor het sponsoren en tenslotte de vele kopers van de loten.

De opbrengst van de loterij wordt gebruikt voor de bouw van het Amandihuis in Nieuwe Wetering. De bouw is onlangs gestart, naar verwachting is de opening medio 2020.

.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden