Roland Bakker is pokerkampioen van Alphen aan den Rijn

Na ongeveer 6 uur kaarten was het Ronald Bakker die met de bokaal naar huis ging.
Na ongeveer 6 uur kaarten was het Ronald Bakker die met de bokaal naar huis ging.

Op woensdag 23 oktober werd het Pokerkampioenschap van Alphen aan den Rijn georganiseerd bij Café de Tapperij. Vanaf 18.30 uur stroomde de zaal, die met professionele pokertafels omgetoverd was tot ware pokerroom, langzaam vol. Nadat alle deelnemers zich hadden aangemeld en van een drankje waren voorzien kon om 19.00 uur de toernooiklok gestart worden!

In totaal speelden er 53 pokerliefhebbers uit Alphen aan den Rijn en omgeving mee tijdens deze voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Er werd tijdens dit pokertoernooi niet om geld gespeeld, maar puur om de eer en de gezelligheid van het spel. Langzaam verlieten de eerste spelers het toernooi, omdat zij hun pokerchips niet wisten te behouden. Gelukkig konden de spelers die vroeg uitgeschakeld werden met elkaar verder pokeren om een gratis deelname aan een ander pokertoernooi te winnen. Er hing een gezellige sfeer en de mensen spraken gedurende het toernooi over hun tactiek en sterkste pokerverhalen.

Na ongeveer 6 uur kaarten was het Ronald Bakker die met de bokaal naar huis ging en zich een jaar lang de Pokerkampioen van Alphen aan den Rijn mag noemen. Daarnaast kwalificeert hij zich met deze prestatie ook voor de landelijke finale van het ONK Poker 2020 op 4 juli in Ermelo. Op plek twee eindigde Robert Hessels. Hij kwalificeert zich samen met Ben Schiffel (3e) voor de halve finales in juni. De gehele uitslag van het pokerkampioenschap van Alphen aan den Rijn is hier te vinden

https://www.onkpoker.nl/onkp/2019-2020/pokerkampioenschap-van-alphen-aan-den-rijn

De top 3 van Alphen aan den Rijn

Roland Bakker, Alphen aan den Rijn

Robert Hessels, Haarlem

Ben Schiffel, Huizen

Meer berichten